2011

Mandag
31. januar
Kl. 16:00

Årets første klubarrangement

PMC får besøg af DTU avisen, som vil snakke lidt om klubberne/studielivet på DTU. I den forbindelse håber vi der vil møde nogle glade pimsere op og fortælle røvere om klubben før og nu :)
Derudover forsøger vi os med en skrueaften, hvilket har været meget diskuteret på listen på det sidste.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi også modtaget nye PMC t-shirts, hvilke vil blive hevet frem til offentlig skue og salg til 175,-

Vel mødt! :)


Lørdag
19. februar
Kl. 18:00

PMC’s legendariske julefrokost

Mmm – sild, snaps og julemad midt i februar. Nam nam. PMC's legendariske julefrokost indeholder igen i år masser af øl, snaps, mad, underholdning og godt humør. Hele herligheden finder sted i lokale A på PF-gangen.23. Februar
Kl. 19.00

Generalforsamling

PMC's ordinære generalforsamling finder sted i mødelokale A på PF-gangen.
Der vil være lidt snack til maven og lidt sodavand til ganen.
Håber at se rigtig mange pimser.


25-27. Februar

MC Show
Der er MC-show i Øksnehallen. Der arbejdes på en fælles tur, ellers er dette blot til info.
Se Bike-Show

Tirsdag
1. Marts
Kl. 18:00

Hygge i klubben
I anledningen af at PF og DTU's bachelor dekan Martin Vigild kigger forbi klubben, holder vi lidt hygge i klubben. Dekanen er meget interreserede i de studerende og deres fritids aktiviteter.
Vi kan jo håbe på skønt vejr til årets første forårsdag, så man kan komme kørende på de to hjul.

Søndag
6. Marts
Kl. 10.00

Oprydningsdag i PMC
Vi starter klokken 10 og er forhåbentligt færdige efter et par timer. Vi bestiller pizza i samlet flok når vi er færdige. Kan man kun komme nogle få timer, så er dette også i orden.
Klubben giver selvfølgelig pizza og sodavand.

Torsdag
31. Marts
Kl. 16.45

Bakkeåbning
Vi mødes senest kl. 16.45 på parkeringspladsen ved træerne mellem 1. og 2. kvadrant, hvor vi altid mødes.
Vi kører mod Nørrebrogade kl. 17.00 præcist! Her vil vi spise Shawarma og kigge på motorcykler til øjnene falder ud.
Kl. 19.00 er der afgang fra Nørrebro.

Lørdag
2. April
Kl. 10.30

Forgaffel og generel service-skruedag
Bager vil vise hvordan man skifter forgaffelolie og pakdåser og tale om service af motorcykler generelt. Der vil være råd og vejledning til serviceopgaverne. Hvis andre skal have skiftet forgaffelolie, så husk at medbringe gaffelolie og evt. pakdåser hvis benene er utætte. Hvis man ikke ved hvad man skal have så send bager en mail, så skal han nok hjælpe med indkøbet.

Onsdag
13. April
Kl. 18.00

Årets første tur
Sæsonen er i gang og PMC's først tur går traditionelvis til Blovstråd Kro, hvor PMC vil give pandekager.

Søndag
1. Maj
Kl. 11.00

Malerklemmen
Er du træt af røde faner og teenage-druk i fælledparken, så tag med PMC til Malerklemmen - en dejlig søndagstur i det danske land. Turen går ad adskillige småveje og kringelkroge - vi skulle jo nødigt kede os på vejen derned!

Lørdag
7. Maj
Kl. 10.00

Rense bremse dag
Kom og lær at fixe dine bremser.
Christian vil være behjælpelig med vejledning på dagen og også med indkøb før dagen.

Torsdag
25. Maj
Kl. 17.00

Score ruten til Tisvildeleje
Anders vil vise score ruten til Tisvildeleje. Derfor råder PMC' bestyrelse alle pimser om at tage godt med beskyttelse på, da det helt sikkert bliver en vild tur. I Tisvildeleje vil der blive stoppet, hvor PMC vil give is til de fremmødte.

Lørdag
11. Juni
Kl. 17:45

Din cyel er din grill - NY DATO!
SÅ skal der grilles bøffer - og nogen mener, at det kan lade sig gøre på MC. Deltag og find ud af, hvor lang tid bøfferne skal have før de er perfekte. Klubben giver tilbehør og værktøj (alufolie, spændebånd osv.) - man skal blot medbringe eget kød. Kødet monteres ved Oticon-salen og der køres en kort tur før maden spises på Kampsax Kollegiet.

Onsdag
22. Juni
Kl. 17:45

PMC skræmmer havdyrene
Igen i år skal vi forsøge at skræmme havdyrene. Vi starter med en kort tur og ender ved Bellevue strand omkring 18:45. Her vil klubben stå for engansgrill, kartoffelsalat og lidt bestik. Så medbring selv kød og badetøj. Der holdes naturligvis øje med vejret, og turen kan blive udsat eller ændret i tilfælde af regn.

??
??
??

AFLYST!!
Skruedag med fokus på karburator

Bager vil igen lære pimserne at skrue på sin mc. Denne gang vil fokus være på ens mc's karburator, men som altid er al service velkommen. Bager giver en karburatorlektion kl 12, men der vil sikkert være folk fra kl 10. Husk, hvis dørene er låst, så ring ned til klubben, så andre kan komme og åbne.

Lørdag
9. Juli
Kl. 14.00

Bremsedag
Vi vil afsætte lørdag til at teste og forbedre vores evne til at høvle fart af vores motorcykler. Vi har fundet en øde parkeringsplads og opstiller en bane hvor Kai vil være behjælpelig som instruktør. Betydningen af at forbedre sin bremseteknik kan ikke undervurderes for det er helt afgørende for at overleve i trafikken, nyde sin kørsel og sætte hurtige (!) tider på racerbanen. Med medbragt accelerometer (gejl!) vil vi kåre de bedste (friktionsmestere?) og der vil også være præmier.

Hvor: GN Store Nord's parkeringsplads ved Lautruphøj, 2750 Ballerup (Se her)

Fredag - Søndag
15.-17. Juli

PMC træf
I år rykker PMC's træf til Tommy og Louise på Sydsjælland. Konceptet bliver i stil med Ugledige og Herslev træf: Ankomst fredag for dem der vil til aftensmad og stille hygge. Lørdag er der fællestur i det sydsjællandske og lørdag aften er der ædegilde til den store guldmedalje også går turen hjem igen søndag. Der er morgenmad både lørdag og søndag. Husk at tilmelde dig på http://pimsetur.flof.dk

Onsdag - Søndag
20. Juli - 24. Juli

Træf på Toppen
Igen i år er der Træf på Toppen, (Skagen). Meld gerne ud om der er stemning for en Pimsetur til Skagen, vi var desværre ikke repræsenteret sidste år.

Onsdag
27. Juli
Kl. 18.00

Den Gamle Klassiker
Sidste år gik PMC desværre glip af Den Gamle Klassiker. Den vender nu stærkt/hurtigt tilbage med vores x-præz Christian i front. Der vil blive kørt et par omgange og rig mulighed for at lære en af de ældste PMC ture at kende. Som traditionen tro vil der afsluttes med et hold ved Ganløse Grillen, hvor PMC giver en is. Kom frisk med fuld tank!

Hvor: Foran Oticon salen kl 17:50. Vi kører kl 18.

Lørdag
6. August
kl. 18.00

Pubcrawl - AFLYST
Som hver sommer vil Dina igen i år arrangere en pubcrawl. Vi starter aftenen med noget mad i nærheden af pubcrawl-ruten også fortsætter vi fra sted til sted til den lyse morgen. Mere info om tid og sted senere.

Onsdag
10. august
17:30

PMC invaderer Hylles garage
Vi tager Lars "Hylle" på ordet og invaderer hans, ifølge Facebook, fede garage. Lars bor meget fordelagtigt nær Slangerup og turen vil gå ad spændende veje indtil vi når domicilet ved 18-19 tiden alt efter vejret hvor Lars vil give kaffe og kage.

Torsdag - Søndag
18. August - 21. August

Fyns MC festival
Igen i år laver vi en Pimse lejr på Fyns MC Festival i Odense. Programmet er kommet op, og det er intet mindre end fantastisk, hvor Magtens Korridorer slutter festivalen af. Se det fulde program, samt priser på deres hjemmeside her: www.fynsmcfestival.dk/. Der er lavet en tilmeldingsdims på http://pimsetur.flof.dk/ hvor man kan se hvem der skal med og finde nogen at følges med.

Søndag
28. august
Kl. 16:45

Bakkelukning
Bakken lukker i år på en søndag. Vi mødes foran Oticon salen kl 16:45 og kører præcist kl 17 mod Nørrebrogade. Her vil vi få os noget aftensmad, Elvan's grill er traditionen. Derefter går vi rundt og kigger på de fremmødte mc'ere, som altid er en fornøjelse. Kl 19 drager feltet mod bakken, hvor vi vil indlogere os på Madam Blå til kaffe og kage givet af PMC. Nogle plejer at hoppe i radiobilerne med alt mc-udstyret på. Kom i godt humør og med fuld tank.

Onsdag
7. september
17:00-20:00

DTU Club Night
DTU vil gerne gøre en større indsats for at få de internationale studerende og Ph.D'ere til at blive involveret i klublivet på DTU. Derfor afholdes der en form for åbent hus i glassalen i DTU kantinen onsdag 7. september fra 17:00 til 20:00. PMC vil gerne være med og vi regner med at stille en enkel MC frem og snakke lidt engelsk eller gebrokkent dansk i et par timer til eventuelle interesserede. DTU giver 2 gratis pizza som tak til klubben, så der vil i hvert fald være ét medlem af bestyrelsen til stede :)

Mandag-fredag
12.-16. september
12:00-13:00

Vektormøder
Dette er noget nyt som PF prøver at afholde, hvor alle de nye russere kan komme forbi sammen med deres vektorer og se hvad vi er for en klub. Det vil foregå hver dag i frokostpausen, så kig forbi klubben og hjælp med at værge nye unge medlemmer og fortælle røverhistorier.

Torsdag
22. september
Kl. 17:45

Pølsetur
Jeg har pønset på en idé igennem en længere periode, og nu skal det være.
Vi drager mod IKEA (Gentofte eller Taastrup, alt efter vejret), hvor bestyrelsen har indvilget i at donere forbrug til den største pølleæder.
Vil lige advare om jeg tidligere har nedbragt i omegnen af halvanden meter tarm - men kom an!
~Tommy

Mandag
10. oktober
Kl: 18:00

Årets sidste tur
Årets sidste (officielle) PMC tur går til Blovstrød kro. Vi spiser lidt aftensmad for egen regning hvorefter klubben traditionen tro giver pandekager. Alt efter vejret bliver det en længere snoet tur, eller blot den direkte tur til kroen. På mandag er der stegt flæsk ad libitum for 99 kr. Se deres fulde menukort her: Blovstrød Kro

Onsdag
23. november
Kl: 19:00

Filmaften i klubben
Biografturen er blevet lavet om til en hyggelig filmaften i klubben, da der ikke umiddelbart gik noget interessant i biffen.

Søndag
27. November
Kl: 10-17

AFLYST !!! -Førstehjælpskursus
Klubben gentager succesen med et førstehjælpskursus.

DET AFLYSES TORSDAG DEN 10. NOVEMBER KL. 12, HVIS DER IKKE KOMMER FLERE TILMELDINGER!!

PMC holder et 6-timers førstehjælpskursus den 27. november kl. 10-17 på DTU. Vi holder 1 times frokostpause, hvor PMC sørger for lidt mad (inkl. i prisen). Kurset vil være Hjerte-Lunge-Redning og livreddende førstehjælp med fokus på højhastighedstraumer. Prisen for kurset er 300 kr. for de studerende PMC-medlemmer og 400 kr. for alle andre. Tilmelding sker på Tilmeldingsdimsen og pengene skal overføres til klubbens konto Reg: 2252 Konto: 5365 912 752 (husk navn på overførelsen!). Tilmeldingsfristen er den 11. november.

Alle er velkomment til at deltage da vi skal fylde kurset op, men ikke-pmc'er skal skrive en mail til dfriesel@gmail.com, så vi har jeres kontaktoplysninger til infomation om kurset. Tilmeldingen er først gældende når pengene er kommet ind på kontoen. I kan læse mere om kurset og instruktøren på http://www.1aid.dk

Onsdag
14. december
Kl: 18:00

Julehyggen
Traditionsrig julehygge i klublokalet. Der vil være lidt gløgg, æbleskiver og andet godt, som man kan fortærre mens der deles ud af røverhistorierne.