2008

 

Lørdag

19. Januar

 

Tysklandstur 2008

 

Samme procedure som de sidste år:

Vi tager til Hamborg for at handle i Louis, Hein-Gericke, Polo, Daineseshoppen og æde på McD eller BK. Vi er hjemme igen samme dag. Der mulighed for at spare rigtig mange penge ved køb af tøj, udstyr etc.

På hjemturen laves der et stop ved bordershoppen. Og eftersom vi kører i en turistbus, er der massssser af plads :)

 

Der er afgang fra DTU foran bygn. 101 (Anker Engelundsvej 1, 2800) kl. 07.00 og ankomst ved DTU igen ved kl. 22-23 tiden.

 

Prisen ligger på 200 kr. pr pimse og 300 for ikke-pimser (alle er velkomne - også familie og venner). Prisen inkluderer transporten frem og tilbage. Mad og drikke undervejs står man selv for. PMC tager sodavand og øl med i bussen der vil kunne købes for 5 kr/stk.

Tilmeld dig her med navn: http://pimsetur.flof.dk, så andre kan se hvor mange der er tilmeldt.

Det skal bemærkes at endelig tilmelding sker først ved indbetaling på Christians konto

(Reg. 5478 konto: 1530479 - husk at anføre navn)

Fredag

22. Februar

kl. 12.00

S-hus Åbent

S-huset holder åbne døre for at PF-klubberne kan vise deres værd. PMC er naturligvis med for at vise flaget og indgyde respekt. Kom og vær med til at holde skansen!

Lørdag

23. Februar

kl. 18.00

PMC’s årlige julefrokost

Så er det tid igen til at få masser af god mad, noget at drikke og opføre sig som man ikke har gjort siden sidste gang. Der er naturligvis tale om PMC’s årlige julefrokost.

Der er masser af billige øl fra Tyskland, snaps/sprut, uovertruffen mad og en aften fuld af overraskelser.

Prisen er 150 for studerende og 200 for ikke studerende og inkluderer alt det mad og drikke man kan hælde i sig!

Tilmelding sker på http://pimsetur.flof.dk og ved at overføre penge til klubbens konto (Reg. nr.: 2135 Kontonr.: 5365 912 752).

Tirsdag

4. Marts

kl. 19.00

Generalforsamling anno 2008

Så er det endnu engang tid til den årlige Generalforsamling. Igen i år kommer den til at foregå i mødelokalet på PF-gangen.

Mere information følger på pimsemailen og pr. fodpost.

 

Torsdag

13. Marts

kl. 16.45

Bakkeåbningen

Vi mødes senest kl. 16.45 (parkeringspladsen ved træerne mellem 1. og 2. kvadrant) og kører mod Nørrebrogade kl. 17.00 præcist! Her vil vi spise Shawarma og kigge på motorcykler i vildskab. Kl. 19.00 drager vi mod Bakken men stopper igen i år ved vandet og kigger på optoget. Når optoget er forbi drager vi til klubben hvor der venter varm kakao.

 

Mandag

24. Marts

kl. 17.30

Filmaften i klubben: Harley Davidson and the Marlboro Man

Vi skal se filmen Harley Davidson and the Marlboro Man, læs mere her.

Vi mødes i klubben kl. 17.30, bestiller pizza kl. 18. Når pizza’en er kommet starter vi filmen.

 

Lørdag

5. April

kl. 12

Skruedag

En hel dag, hvor der bliver skruet løs nede i klubben sammen med en masse andre pimser. Der vil helt sikkert blive fortalt en masse røver historier.

Det er også muligt at få hjælp til at skifte olie og oliefilter denne dag.

 

Mandag

7. April

kl. 18

Mandagstur

Da vejret ikke er så godt endnu, er turen til Roskilde rykket. I stedet triller vi en tur til Blovstrød Kro (se her) og spiser pandekager.

 

Lørdag

19. April

kl. 13-17

Brems med HaStig

Sted: På p-pladsen på Nordvejen.

Klubben giver forfriskninger og snacks til strabadserne.

Tilmelding på http://pimsetur.flof.dk

Søndag

27. April

kl. 12

Drageflyvning

Trænger du til at få strakt armene af andet end at give gas? Tør du miste jordforbindelsen for et sekund eller to? Efter en kortere køretur gør vi holdt i Gundsømagle, hvor Snorre (X-X-X-X Prez) plus kyndig assistance sørger for at de, der har lyst, kan give den gas på en græsmark. Medbring kondisko eller andet fodtøj med rimeligt glat sål. Klubben medbringer zebraplaster og kolde sodavand.

Se billeder her.

Vi mødes på P-pladsen på det gamle Gundsø Rådhus kl. 13 (se kort). Der er fælleskørsel fra DTU (parkeringspladen foran 101) kl. 12. Du kan tilmelde dig arrangementet på http://pimsetur.flof.dk/.

 

Søndag

4. Maj

kl. 10

DieselHouse

Vi besøger DieselHouse og kigger på store motorer, her vil Christian vise os rundt. Den store diesel motor fra 1932 bliver startet op kl. 11. Se mere her.

Efter DieselHouse fortsætter vi til Avedøreværket, hvor vi får en "insider" rundtur af Tommy på Danmarks nyeste kraftværk. Se hvor der tilsammen bliver lavet op til 1.047.000 hk. De 707.000 af disse kan laves på bedste økologisk vis ved afbrænding et samspil af træ, halm og ca. 25 % naturgas. Hvis store snurrende maskiner og en 85 meters tårnkedel ikke lyder lokkende. Så glæd dig til udsigtsposten over København i 97 meters højde. Se mere her.

Vi kører fra DTU kl. 10 og er inde ved DieselHouse ca. kl. 10.30.

 

Mandag

5. Maj

kl. 18

Roskilde domkirke

Vi kører en tur til Roskilde Domkirke. Kigger lidt på kirken (se her) og finder en is i nærheden.

 

Lørdag

17. Maj

kl. 12.00

Få rullet din MC: AFLYST

Turen til Alex MC er aflyst, men vi kører en tur alligevel. Vi vil på et senere tidspunkt lave en tur til Alex MC og få rullet MC’er.

Vi drager via 1½ times omvej til Alex MC og ruller vores motorcykler på hans Dynobænk. Alex giver en forfriskning mens hestekræfterne slippes løs på rullefeltet.

 

Det koster max. 300kr. For de penge får man. Udprint med HK og momentkurve samt CO målingskurve. Derfra kan man vurdere om alle heste er hjemme eller cyklen trænger til en større eller mindre omgang. CO målingen kan hjælpe med at påpege om alle dyser, nåle og skuer er justeret rigtigt.

 

Man er selvfølgelig velkommen til at køre med og se på gratis.

 

Alex MC

Kratbjerg 301

3480 Fredensborg

Tlf.: 5190-8028

http://www.alex-mc.dk/

Søndag

1. Juni

kl. 12

Drageflyvning

Trænger du til at få strakt armene af andet end at give gas? Tør du miste jordforbindelsen for et sekund eller to? Vi mødes på p-pladsen bag 101 og tager derfra fælles til et sted på Eremitagesletten, hvor Snorre (X-X-X-X Prez) plus kyndig assistance sørger for at de, der har lyst, kan give den gas på en græsmark. Medbring kondisko eller andet fodtøj med rimeligt glat sål. Klubben medbringer zebraplaster og kolde sodavand.

Se billeder her.

Du kan tilmelde dig arrangementet på http://pimsetur.flof.dk/.

 

Mandag

9. juni

kl. 18

PMC griller et kollegie

Der køres en tur i det Nordsjællandske. Turen afsluttes på Kampsax kollegiet hvor der venter en stor varm grill med masser af mad på og drikkelse til. Grillen vil være varm ca. kl. 20.00. Klubben giver kartoffelsalat, men man skal selv medbringe kød.

Du skal tilmelde dig arrangementet på http://pimsetur.flof.dk/

 

20.-22.

Juni

Ugledige træf

Adam ligger endnu engang hus, have og grill til et arrangement i Bikers Nest Ugledige. Planen lyder på ankomst fredag for dem der vil til aftensmad og stille hygge hvor menuen står på pølser og snobrød. Der vil være store møre bøffer på grillen lørdag aften (alt under 400 g er pålæg) også går turen hjem igen søndag. Der er morgenmad både lørdag og søndag. Overnatning sker i eget medbragt telt eller på gulvet indendørs.

Der vil fredag være fælleskørsel fra DTU til Adam (Ugledigevej 11, 4720), mere om det på mail-listen.

Husk at tilmelde dig arrangementet på http://pimsetur.flof.dk/.

 

Lørdag

28. Juni

kl. 12.00

Få rullet din MC

Vi drager via 1½ times omvej til Alex MC og ruller vores motorcykler på hans Dynobænk. Alex giver en forfriskning mens hestekræfterne slippes løs på rullefeltet.

 

Det koster 250Kr kontant. For de penge får man: Udprint med HK og momentkurve samt CO målingskurve. Derfra kan man vurdere om alle heste er hjemme eller cyklen trænger til en større eller mindre omgang. CO målingen kan hjælpe med at påpege om alle dyser, nåle og skuer er justeret rigtigt og give dig et tip om i hvilken retning du skal gå.

 

Der er præmier til flest HK/ccm og flest nm/ccm

 

Husk at tilmelde dig arrangementet på http://pimsetur.flof.dk/.

 

Man er selvfølgelig velkommen til at køre med og se på gratis.

 

Alex MC

Kratbjerg 301

3480 Fredensborg

Tlf.: 5190-8028

http://www.alex-mc.dk/

 

Arrangementet er i samarbejde med www.tenere.dk

17.-20.

Juli

Træf På Toppen 2008

Årets fedeste træf – det kan ikke siges nok gange. Masser af feeeeed musik, billige fadøl, nøgne damer og rå bikerstemning 4 dage i træk på toppen af Danmark.

PMC er naturligvis også her på pletten, som vi har været så mange år.

Se mere her: http://www.skagentraef.dk/index1.htm

 

Mandag

4. August

kl. 18

Aftenbadning og grill på Bellevue

Sommeren er over os, og vi tager til Bellevue og griller noget mad, og tager det årlige bad. Der er afgang fra klubben kl. 18.00. Medbring selv kød og drikkelse. Klubben giver grill og kul. Husk badtøj.

 

14.-17.

August

Fyns MC festival

Nogle af pimserne har i år valgt at tage med til Fyns MC festival. Se mere på http://www.fynsmcfestival.dk/

Skriv til dfriesel@gmail.com hvis du gerne vil med.

 

Søndag

31. August

kl. 16.45

Bakkelukning

Bakken lukker og PMC er naturligvis med. Vi mødes på parkeringspladsen ved træerne mellem 1. og 2. kvadrant kl. 16.45 og kører mod Nørrebrogade præcis kl. 17.00. Kommer man for sent, må man selv køre ind til Nørrebro og møde os. På Nørrebro nyder vi et par shawarmaer med chili og kigge på de mange motorcykler. Kl. 19.00 starter optoget og vi kører med hele vejen ud til Bakken, hvor vi sætter os ind på Madam Blå og får et par æbleskiver og varm chokolade. Bagefter tager vi en tur i radiobilerne for dem der har lyst.

 

Mandag

8. September

kl. 18

Kaffe og kage i ”Det Hvide Hus”

Vi kører en tur fra DTU og ender i Det Hvide Hus, hvor der vil stå kaffe og kage.

Til de uvidende er ”Det Hvide Hus” præsidents bolig. Hvis vi bliver mange og vejret godt, vil vi tage ud til præsidentens mor, men der kommer mere info på listen. Tilmelding kan ske på http://pimsetur.flof.dk. Det er ikke bindende tilmelding, men bare så der er nok kage.

Fredag

26. September

kl. 12-14

S-hus Åbent

S-huset holder åbne døre for at PF-klubberne kan vise deres værd. PMC er naturligvis med for at vise flaget og indgyde respekt. Kom og vær med til at holde skansen.

Mandag

29. September

kl. 17.15

Mandagstur

Anders triller en tur rundt i det sjællandske med endepunkt i Frederikssund (Strandgrillen). Hvis det regner bliver turen aflyst.

Torsdag

9. Oktober

kl. 19

Rejsen til Saturn

Anders arrangerer en tur i biografen for at se ”Rejsen til Saturn” i Palads ca. kl 19. Traditionen tro spiser vi på Burger K på Vesterbrogade inden, dvs. kl 18. Tilmelding ved at indsætte 75 kr på konto nr. 7602 3923477. Anders checker kontoen mandag 6/10 om aftenen og bestiller til dem der har sat penge ind, husk at skrive navn på betalingen.

Mandag

13. Oktober

kl. 17

Mandagstur

Jacob kører en tur ud ad små veje i Nordsjælland eller omegn.

Fredag

17. Oktober

kl. 17

Oprydningsdag part 1

Vi skal flytte skabene tilbage, sofaerne på plads, rydde op og gøre rent i klubben, så der bliver rigtig fint igen. Der er tilmelding på http://pimsetur.flof.dk så vi ved hvor mange der kommer.

Der må ikke stå cykler i klubben denne dag.

Søndag

19. Oktober

kl. 12

Oprydningsdag part 2 : AFLYST

Vi skal flytte skabene tilbage, sofaerne på plads, rydde op og gøre rent i klubben, så der bliver rigtig fint igen. Der er tilmelding på http://pimsetur.flof.dk så vi ved hvor mange der kommer.

Der må ikke stå cykler i klubben denne dag.

Tirsdag

21. Oktober

kl. 17.15

PMC på klatretur

Mathilde tager os med ud og klatre i Skibby klatreklub. Vi kører fra DTU kl. 17.15

Husk indendørssko, da man ikke må have udendørssko på i hallen, og det gør ret ondt at klatre med bare tæer.

Mandag

3. November

kl. 19.00

Sådan vedligeholder du din MC v. Jens Bager Jensen

Arrangementet vil indeholde en beskrivelse af motorcyklen i hoveddele. Hvordan man servicerer motorcyklen og andre tips til at få sin MC til at holde længe. Hvis nogen kommer på MC vil jeg forsøge så vidt muligt at inddrage dem i mit foredrag.

Onsdag

12. November

kl. 17.15

Årest sidste tur

Vi kører en tur i det Nordsjællandske og ender på Blovstrød Kro, hvor vi traditionen tro spiser pandekager.

Torsdag

20. November

kl. 18

Filmaften i klubben

Vi vil igen holde filmaften i klubben. Denne gang skal vi se ”Easy Rider”.

Skabene i klubben skal flyttes og sofaerne skal tilbage før vi kan se film. Så vi starter kl. 17 med at flytte skabene, bestiller mad kl. 18 og filmen bliver startet når maden er kommet. Klubben giver mad til dem, der kommer og hjælper med at flytte skabe.

Onsdag

3. December

kl. 18

Juleafslutning

Som altid holder PMC juleafslutning med masser af gløgg og æbleskiver. Kom ned i klubben og få varmen med lidt gløgg, og fortæl (eller lyt til) røverhistorier fra de varme lande.