2007

 

Lørdag

13. Januar

Kl. 07.00-23.00

Tysklandstur 2007

 

Samme procedure som de sidste år:

Vi tager til Hamborg for at handle i Louis, Hein-Gericke, Polo, grænseshoppen og æde på McD. Vi er hjemme igen samme dag.

Prisen ligger på 200 kr. pr pimse og 300 for ikke-pimser

Tilmelding sker på http://pimsetur.flof.dk. Det skal dog bemærkes at endelig tilmelding først sker ved indbetaling på Christians konto (se mere information på http://pimsetur.flof.dk)

Lørdag

17. Februar

Kl. 18.00

PMC’s årlige julefrokost

Så er det tid igen til at få masser af god mad, noget at drikke og opføre sig som man ikke har gjort siden sidste gang. Der er naturligvis tale om PMC’s årlige julefrokost.

Der er masser af billige øl fra Tyskland, uovertruffen julemad fra Kampsax købmanden og en aften fuld af overraskelser.

Der vil være snaps til rimelige priser.

Tilmelding sker på http://pimsetur.flof.dk. Husk at tilmelding først er bindende ved indbetaling på klubbens konto. Se mere info på http://pimsetur.flof.dk. Prisen er 150 kr. for dette glimrende arrangement og inkluderer alt det mad og drikke man kan hælde i sig.

Er man studerende er det ikke helt tosset at tage med, bare for at få fyldt depoterne op :D

 

Vel mødt!

Tirsdag

27. Februar

Kl. 19.00

Generalforsamling anno 2007

Mere information følger

Søndag

11. marts

Kl. 12.00

Årets første klubtur

Vejret er fantastisk så nu skal cyklerne trækkes ud – 12 grader og solskin.

Torsdag

22. Marts

Kl. 20.00

PMC’s kobberbryllup (med PF?!?)

Det er netop gået op for bestyrelsen at PMC denne dag har eksisteret i 12½ år siden den stiftende generalforsamling 22 september 1994. Dina arrangerer derfor en mindre tur i kbh for at drikke en fest-øl J

Vi mødes på Ølbaren (hvilket navn J), Elmegade 2, 2200 Kbh N (http://oelbaren.dk/) kl. 20 og tager den derfra.

Onsdag

28. Marts

Kl. 19.00

Foredrag om offroad tur i Mongoliet

Hjalte og Ida Tinn fra Moto Mundo (http://www.moto-mundo.com) kommer ud på DTU og fortæller om deres offroadtur til Mongoliet.

Foredraget holdes i bygning 306 auditorium 38 og er arrangeret i sammenarbejde med tenereklub danmark.

Arrangementet er gratis for medlemmer af PMC

Torsdag

29. Marts

Kl. 17.00

Bakkeåbning

Vi mødes senest kl. 16.45 og kører mod Nørrebrogade kl. 17.00 præcist! Her vil vi spise Shawarma og kigge på motorcykler i vildskab. Kl. 19.00 drager vi mod Bakken men stopper igen i år ved vandet og kigger på optoget. Når optoget er forbi drager vi til klubben hvor der venter varm kakao og lune æbleskiver.

Mandag

9. april

Kl. 10 og kl. 17

Emils dobbelttur

Foråret er over os, og påsken sørger for fri. Emil savner at køre til han ikke kan mere. Derfor kører han en tur kl. 10 og en igen kl. 17. Man kan køre med på den ene, den anden eller begge ture, hvis man har lyst til at køre lige så meget som Emil. Der indlægges stop undervejs af større eller mindre varighed. Kl. 17 turen slutter på Blovstrød Kro til Pandekager

Onsdag

11. April

Kl. 19.15

Ghostrider

Amerikanerne tror også de kan være med til at lave fede motorcykelfilm. Ghostrider er et bud. Der er en motorcykel med og derfor skal vi ind og se den, selvom anmeldelserne har været mindre end positive hele vejen… time will show. Uanset om den er dårlig eller ej, kan arrangementet afsluttes med en øl eller lignende på en bar.

Lørdag

14. April

Kl. 11.00

PMC’s revenge on the open roads

Med det dårlige vejr der var i mandags, tager PMC hævn på lørdag og kører en tur på de smukke danske snoede landeveje. DMI lover høj sol og 20 grader. Turen kommer til at vare 4-5 timer inkl. pauser undervejs hvor der vil være rig mulighed for mc-snak og en is.

21. – 22. April

Bronzekursus og Sydsjælland rundt samt overnatning ved Bikers Nest Ugledige

Flere pimser tager igen i år til Bronzekursus med Flummer som instruktør. Se mere om bronzekursus her: http://www.dmc-kursus.dk. Tiderne for bronzekurset er lørdag 9-14 og søndag 9-16.

Adam ligger endnu engang hus, have og grill til et arrangement i Bikers Nest Ugledige. Der vil være store møre bøffer på grillen lørdag aften og morgenmad søndag morgen. Overnatning sker i eget medbragt telt (husk liggeunderlag). Se mere på http://pimsetur.flof.dk

For dem der ikke deltager på bronzekurset arrangeres lørdag en tur rundt på Sydsjælland.

Mere om det på listen.

Søndag

6. Maj

Kl. 11.00

Malerklemmen

PMC drager til Malerklemmen ved Borup og hilser foråret. Der garanteres masser af gode sving.

Mandag

7. Maj

Kl. 18.00

Roskilde retur

Emil fører an til en god lang tur til en masse veje fra Ballerup til Roskilde.

Mere info følger

18. – 20. Maj

Scandinavian Bike Meet

Svenskerne er blevet presset til at flytte et af deres største træf til Roskilde. PMC tropper også op og viser flaget. Tilmelding til arrangementet gøres her: http://pimsetur.flof.dk. Der arrangeres fælleskørsel derned om lørdagen kl. 10 med afgang fra klubben. Klubben har allerede reserveret plads på området Club Camp, hvor vi har plads til ca 20 telte. Og denne plads skal selvfølgelig udnyttes groft, så vi skal møde talstærkt op.  Træffet byder på fede udstillinger, rock og fedede brændere. Mere om dette kan ses på: http://www.scandinavianbikemeet.com

Så få støvet MC’en af hvis det da ikke allerede er sket, få sat PMC klistermærke på biken og kør en ny tradition i møde med verdens fedeste MC klub, PMC, og lad os så feste.

Søndag

3. Juni

Kl. 12.00

Kai kører til Malerklemmen

Kai lover masser af gode sving og sjove veje på vejene ned til Malerklemmen. Der er afgang fra S-huset kl 12.00 som sædvanlig. Mød op med godt humør og fuld tank.

Søndag

10. Juni

Kl. 11.00

PMC æder Ordrup Kro

Bager’s gode ven laver kæmpe buffet på Ordrup Kro, og det koster kun 50 kr. Æd til du segner!

Det bliver godt, og der er masser af mad. Mød op og deltag i kampen. Vi mødes ved kroen kl. 11, og giver den gas. Send en mail til Bager, hvis du kommer på: bager@nospam.dkfritidmotorcykel.dk

Adressen til kroen er Ordruphøjvej 2, 2920 Charlottenlund.

!!! HUSK SAMARIN ;) !!!

Mandag

11. Juni

Kl. 18.00

Præz kører til Kronborg

På mandag drøner vi til Kronborg i Helsingør, får at få noget at spise og en is. Vi kører fra klubben kl. 18.00. Vi overvejer lidt at det skal være en cruise tur langs strandvejen, så kan alle følge med. Vejen hjem kan evt. gå ad mindre veje. DMI lover solskin. Mød op med tom mave og fyldt tank.

Søndag

24. Juni

Kl. 10.00

Tanktømmertur 1 - Middelaldertur til Lolland

PMC kører til middelaldercentret i Nykøbing Falster. Se http://www.middelaldercentret.dk. Afgang fra DTU klokken 8.30. Entreen koster 80 kr./person. Vi regner med at vi kører derfra igen klokken 16, så vi kan nå at komme hjem til mors kødgryde. Der køres af blandede veje derned og hjem. Mød op med godt humør og fuld tank. Tilmeld dig til turen på http://pimsetur.flof.dk

Mandag

9. Juli

Kl. 18.00

PMC griller et kollegie

Der køres en tur i det Nordsjællandske. Turen afsluttes på Kampsax kollegiet hvor der venter en stor varm grill med masser af mad på og drikkelse til. Grillen vil være varm ca. kl. 20.00. Klubben giver kartoffelsalat, men man skal selv medbringe kød. Hvem har den største bøf med den dag?!?

Tilmelding til arrangementet er nødvendigt. Det sker som altid på http://pimsetur.flof.dk.

19. – 22. Juli

Træf På Toppen 2007

Årets fedeste træf – det kan ikke siges nok gange. Masser af feeeeed musik, billige fadøl, nøgne damer og rå bikerstemning 4 dage i træk på toppen af Danmark.

PMC er naturligvis også her på pletten, som vi har været så mange år. I år er Østre Gasværk ikke på banen til at afslutte arrangementet som de har gjort så mange gange tidligere. Tilgengæld har de endnu engang fået fat i LiveWire (AC/DC kopiband) og Decco band der spiller hård rock i stil med Guns N’ Roses! Decco band er som det eneste band i Norden sponseret af Jack D.

Se mere her: http://www.skagentraef.dk/index1.htm

Prisen for indgangen er 120 kr. ved ankomst torsdag og 100 kr. ved ankomst fredag (Husk kontanter!!!)

Der er som de tidligere år lavet en tilmeldingsside på flofsiden hvis der er nogen der vil lave fælleskørsel derover: http://pimsetur.flof.dk.

Fredag

3. August

Kl. 19.00

Dina pubcrawler i Kbh

Med TPT stadig frisk i hukommelsen tager vi til København og drikker en hel masse øl. Vi mødes på Gunnar Nu Hansens Plads nr 9, 2100 Kbh Ø (www.cafestafetten.dk) kl. 19. Der varmes op med lidt mad fra Stafetten hvor man bl.a. kan få stegt flæsk med persillesovs for 55 kr. J Klubben giver den første øl. Derefter forsætter vi rundt i København og drikker en masse øl til den lyse morgen. Tilmelding til arrangementet skal ske senest den 1. August på http://pimsetur.flof.dk.

Mandag

13. August

Kl. 18.00

Aftenbadning og grill på Bellevue

Sommeren er over os, og vi tager til Bellevue og griller noget mad, og tager det årlige bad. Der er afgang fra klubben kl. 18.00. Medbring selv kød og drikkelse. Klubben giver grill og kul. Husk badtøj.

Søndag

19. August

Kl. 13.00

Polo og Grill

Sanne har endnu engang sørget for at arrangere noget kajakpolo. Det kommer til at foregå fra 13-15 på Holmen (Arsenalvej 6), hvorefter vi kører hjem til Flemming og Maja i Brønshøj og griller. Arrangementet kommer til at koste ca. 100-150 kr pr mand. Mere info samt tilmeldingsdims på http://pimsetur.flof.dk. Der vil være en tilmeldingsdims for både kajakpolo arrangementet og grillningen hos Flemming og Maja. Husk kontanter!!!

Søndag

26. August

Kl. 12.00

Allan Bager viser rundt på midt- og sydsjælland for Pimser og Pimsiner

Der er afgang fra DTU kl. 12. Spis middagsmad hjemmefra!

Derefter sydpå af motorvejen til Borupafkørslen hvorefter der køres tur på midt- og sydsjælland. Omkring kl. 15 lander vi i Allans jagthytte i Kværredvænge hvor der vil være boller og lagkage og underholdning.

Allan Bager siger: ”Invitation til alle PMC-medlemmer bliver sendt via pmc-listen. Er man ikke på listen og vil gerne med, bør man lige sende Allan en mail”.

Fredag

31. August

Kl. 17.00

Bakkelukning

Vi kører fra PMC (parkeringspladsen ved træerne mellem 1. og 2. kvadrant) kl. 17.00 SHARP mod Nørrebrogade hvor vi stiller cyklerne og går på shawarmajagt og sparker dæk. Ca. kl 19 er der afgang fra Nørrebronx og vi kører med hele vejen ud til Bakken, hvor vi mødes på Madam Blå til kaffe og kage. Med sulten stillet kan vi tage en tur i radiobilerne. Vel mødt

Mandag

10. September

Kl. 19.00

Mandagstur

Destination unknown.

Fredag

21. September

Kl. 12.00

S-hus Åbent

S-huset holder åbne døre for at PF-klubberne kan vise deres værd. PMC er naturligvis med for at vise flaget og indgyde respekt. Kom og vær med til at holde skansen!

Søndag

30. September

Kl. 11

Tanktømmertur 2 – Bager kører til Røsnæs

Bager gentager succesen fra året før og kører endnu en tanktømmertur til Røsnæs for at kigge på sæler.

Vi mødes kl. 10.45 ved Oticon salen og kører præcis kl. 11.00 vest over. Det er en tur hvor der vil blive kørt en del kilometer, og man skal møde op med fuld tank. Der vil blive et par færgeoverfarter der er betalt af klubben. Hastigheden vil blive så alle kan følge med.

Læs mere i Folderen fra Skov og Naturstyrelsen og deres web.

Mandag

8. Oktober

Kl. 18

Mandagstur

Destination unknown.

Lørdag

13. Oktober

Kl. 17.30

Øl og 80’er heavy

Nikolaj og Uffe brygger på en plan omkring en god fest. Overskriften er ment som titel og inspiration. Det foregår på Ringertoften 36, 2 th. kbh nv. De overskydende øl fra julefrokosten er inddraget. Der er vel 3 - 5 kasser tilbage (der næsten har stået i klubben et år.... uha), der skal drikkes til 5 - 10 timers 80´er heavy (og enkelte album fra 90´erne og måske lidt fra 70´erne.... dog heavy). Da der samme aften er fodbold, vil kampen kører i baggrunden!!  Til de friske starter vi ved 17.30 tiden med at bestille pizzaer (af egen lomme), og derudover bliver der noget snack (på klubbens regning) til senere. Ikke noget med tilmelding! Folk kommer bare hvis de gider.... Jo færre jo flere øl og vise versa. Det er ikke en lukket pmc-fest. Kærester, koner, veninder bla bla er også velkommen.

Mandag

15. Oktober

Kl. 18

Wild Hogs

Vi ser film hos Hygge Johnny, Birkedommervej 20, 1.th. i NordVest. Aftenen starter med at der bliver bestilt pizza. Klubben giver øl og chips.

Søndag

4. November

Kl. 10-17

Førstehjælpskursus

Så skal pimserne lære førstehjælp. Det er et 6 timers mc-relateret førstehjælpskursus, hvor der hovedsagligt vil blive gennemgået færdselsrelateret førstehjælp med fokus på typiske motorcykelskader. Prisen for kurset (inkl. førstehjælpsbog og uddannelsesbevis) er 250 kr. pr. deltager. Tilmelding sker ved at indbetale de 250 kr.  på konto nr. 7257  1090793   (husk navn på overførelsen) og sende en mail til dfriesel@gmail.com. Der er stadig få pladser på kurset og det foregår efter først til mølle princippet. Det hele kommer til at foregå i den bagerste del af S-huset og klubben giver frokost til dette arrangement. I kan læse mere om instruktøren på http://www.1aid.dk

Mandag

5. November

Kl. 18

On Any Sunday

Film trailer

Vi ser film hos Hygge Johnny, Birkedommervej 20, 1.th. i NordVest. Aftenen starter med at der bliver bestilt pizza. Klubben giver øl og chips.

Søndag

11. November

Kl. 10

Oprydningsdag

Vi starter klokken 10 og er nok færdig efter et par timer. Vi bestiller pizza i samlet flok når vi er færdige. Kan man kun komme nogle få timer, så er dette også i orden. Klubben giver sødavand.

I forbindelse med denne oprydningsdag, vil vi samlet alt tøj og reservedele som ligger og flyder. Der er taget billeder af det alt sammen som kan ses her. Vi opfordrer at man lige tager et blik på disse billeder og henter sit grej i løbet af ugen eller på søndag.

Mandag

12. November

Kl. 19

Foredrag: ” Sundhedstilstand på din MC”

Bager vil fortælle om hvordan man lærer at forstå de signaler ens MC sender en mht. service og generet tilstand. Der vil også blive snakket lidt om vinteropbevaring.

Mandag

26. November

Kl. 17.30

Filmaften i klubben: Wild Hogs

Vi vil forsøge at genoprette noget af den gamle klubånd ved at afholde nogle flere sociale arrangementer med hjelmen af nede i klublokalet. Dette er det første arrangement af denne slags, en film aften hvor vi ser Wild Hogs.

Vi mødes i klubben kl. 17.30, bestiller pizza kl. 18. Når pizza’en er kommet starter vi filmen.

Mandag

3. December

Kl. 18

Juleafslutning

Som altid holder PMC juleafslutning med masser af gløgg og æbleskiver. Kom ned i klubben og få varmen med lidt gløgg, og fortæl (eller lyt til) røverhistorier fra de varme lande.