2006

 

Lørdag

14. Januar

Tysklandsturen anno 2006

Samme procedure som sidste år:

Vi tager til Hamborg for at handle i Louis, Hein-Gericke og Polo. Vi er hjemme igen samme dag.

Prisen ligger på 250 kr. pr pimse og 300 for ikke-pimser.

Mere information samt tilmelding følger senere.

Tilmelding sker ved at indbetale penge til Christians konto. Se hvordan og tilmeld dig onlinelistenhttp://pimsetur.flof.dk. Bemærk at du først endeligt er tilmeldt turen når pengene er gået ind.

Mandag

20. Februar

Kl. 19.00

Generalforsamling

Så er det endnu engang tid til den årlige Generalforsamling. I år kommer den til at foregå på PF køkkenet, da S-huset er optaget på dagen.

Mere information følger på pimsemailen og pr. fodpost.

Lørdag

25. Februar

Kl. 18.00

Julefrokost

Så skal PMC igen vælte sig i glade julesange, øl, snaps, julemad og rigtig bikerstemning J

Tilmelding findes på onlinelisten http://pimsetur.flof.dk. Bemærk at du først endeligt er tilmeldt turen når pengene er gået ind på Nanas konto (se mail på pimselisten). Prisen er 150 kr pr mand. Dette indkluderer mad, øl og live musik ad libitum. Snaps kan købes til rimelige priser.

Stedet for festen er som sidste år i PF køkkenet.

Torsdag

30. Marts

Kl. 16.45

Bakkeåbningen

Så er det endnu engang tid til at Bakken skal åbnes. Vi håber på godt vejr, så vi kan stille med en del motorcykler.

Mød op i god tid. Der køres kl. 17.00 sharp så vi kan være derinde i god tid. Præz vil som sædvanlig på denne tur føre an.

http://www.bakken.dk

Lørdag

8. April

Kl. 18.00

PMC drikker ud

Så skal der tømmes ud af alle de øl vi havde tilbage fra julefrokosten. Kom og vær med til at frigøre noget plads nede i klubben. Arrangementet kommer til at koste ca. 50 kr, hvilket også vil inkludere lidt småkager/kage etc.

Mandag

10. April

Kl. 18.00

Sæsonstart

PMC drager til Blovstrød og sparker sæsonen i gang med at sponsorere 2 pandekager til de medlemmer der har fået liv i deres maskiner. Så dårligt som vejret har været henover vinteren bliver det sikkert en rigtig god sommer. Afhængig af vejret køres en større eller mindre omvej.

13-15. April

Åbent Hus hos SPH Motor

SPH holder igen åbent hus og der er mulighed for at prøve en masse fede cykler. Hvis interessen er der, vil der blive arrangeret en tur derned.

http://www.masimc.dk/167_3.asp 

 

Søndag

23. April

Kl. 13.00

Værktøjsintro og ophængning

Bestyrelsen har for nyligt indkøbt en masse nyt fedt værktøj til klubben. Kom ned og se det i funktion og lær hvordan man skal bruge værktøjet korrekt, så du undgår skader på din motorcykel og dig selv. Bager vil fortælle om noget af det nye værktøj og demonstrere noget af det. Der vil også blive en gennemgang af noget af det værktøj man næppe anede vi havde, så her er virkelig en god mulighed for alle dem der godt kan lide at skrue.

Efter endt foredrag/fortælling hjælpes vi ad med at hænge det nye værktøj op på tavlen.

Mandag

1. maj

Kl. 18.00

Klubaften – ”Kør med Kai”

Et kursus i køreteknik – Teori og struktur v. Kai Harrekilde

 

Praktisk køreteknik kan i høj grad øves på vejen eller på en bane, men det bedste er hvis man får sat noget teori og struktur på de ting vi gør, for at få en motorcykel rundt i et sving.

 

Jeg vil holde et holde et indlæg baseret på "Twist of the Wrist II" og Wobble MC / Full Kontroll i Norge, samt mine egne erfaringer.

 

Nogle af de ting jeg vil tale om er:

 

* (Selv)observation

* Blik-brug

* Svingremsen

* Angst/panik reaktioner

* Trænings-teknik

 

Jeg vil forsøge at illustrere emnerne med fotos, lidt video, samt brug at tegning på whiteboard.

 

Vel mødt!

 

Tilmelding sker ved at skrive sig på listen på http://pimsetur.flof.dk (bemærk det koster 50 kr. for ikke-medlemmer)

Tirsdag

2. Maj

Kl. 18.00

Prøv færdighederne og æd til du segner på Birkerød Kro

Efter Kai’s foredrag vil der sikkert være en del der gerne vil prøve nogle nye ting af. Vi kører en tur, så folk har mulighed for at prøve lidt forskelligt af og ender på Birkerød Kro, hvor det er kommet Præz for øre at de har STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS – AD LIBITUM!!! For 89 kr. pr mand. Så mød op med fuld tank, tom mave og et brev samarin i inderlommen.

http://www.birkeroedkro.dk/

 

Tilmelding sker ved at skrive sig på listen på http://pimsetur.flof.dk under ”æd til du segner”-arrangementet.

Søndag

7. Maj

Kl. 11.00

Malerklemmen

Vi kører til Malerklemmen og checker cykler ud.

Mere info følger senere.

http://www.malerklemmen.dk/

Mandag

8. Maj

Kl. 19.00

Jakob Moll kører en tur

Destination: Unknown. Mere info følger.

Torsdag

18. Maj

Kl. 19.00

Worlds Fastest Indian

Imdb link

Vi ser film hos Hygge Johnny, Birkedommervej 20, 1.th. i NordVest. Klubben giver øl og chips.

Søndag

21. Maj

Kl. 11.00

Sælkiggeri ved Røsnæs

Bager kører en tur til Røsnæs og kigger efter sæler, som man ofte kan se derude. Der vil blive kørt af nogle fede veje derover og hjem, nu sommeren er kommet til landet (sådan da). Vi finder en isbod eller lignende derovre.

Folder fra Skov og Naturstyrelsen

Mandag

12. Juni

Kl. 19.00

Susanne ræser rundt på sjælland

Destination: Gilleleje.

Susanne fører an, når der køres af både kendte og ukendte veje rundt i Nordsjælland, i forsøget på at finde den mest kringlede vej hele vejen til Gilleleje. I Gilleleje byder PMC naturligvis på en is til de fremmødte medlemmer.

Søndag

25. Juni

Kl. 11.00

PMC griller et kloster – revolutions

Bager kan ikke slippe tanken om grillmad med nonnesang i baggrunden, så han kører til Nordsjælland og griller et kloster. Han medbringer et par engangsgrille så vi kan få noget mad ved ankomsten. De hårde karle steger maden på vejen derop vha. forrørene, lidt sølvpapir og varmefast snor.

Tilmelding sker her: http://pimsetur.flof.dk

Mere info følger.

http://www.esrum.dk/kloster/

Mandag

10. Juli

Kl. 19.00

Jakob Moll laver lydtests på sjælland

Sommeren er over os, så Jakob Moll og hans db-heste har sat sig for at vise hvad man kan bruge dem til på en sommeraftenstur rundt i det ganske land.

20-23. Juli

Træf på Toppen

Årets fedeste træf. Meget mere herom senere. En oplagt mulighed for nye medlemmer. Skriv det i kalenderen nu!

Se mere her: http://www.skagentraef.dk

Der er masser af kolde øl, fede motorcykler, god musik, billige bænkninger, brænderpladser, husmoderstrip og meget meget mere.

Vi arrangerer som de sidste par år noget fælleskørsel op for dem der vil det. Tilmeld dig til fælleskøretur her http://pimsetur.flof.dk (sørg for at meld dig til i den korrekte rubrik – der er sat 3 forskellige muligheder op)

Søndag

6. August

Kl. 12.00

Malerklemmen tur 2006

Kai fører an fra PMC med retning mod Malerklemmen ved Borup. Tag med og oplev fede små veje, fantastisk vejr og masser af andre motorcykler og nyd en bid mad på malerklemmen.

Torsdag

10. August

Kl. 18.00

The Doctor, The Tornado and The Kentucky Kid

Kai viser en film om MotoGP heltene. Filmen er lavet af samme mand der lavede Faster filmene, så der er lagt i ovnen til god underholdning. Se mere info på pimselisten, og tilmeld dig her: http://pimsetur.flof.dk .

Klubben giver øl og chips

Mandag

14. August

Kl. 19.00

Mandagstur

Præz fører an i forsøget på at finde veje i Ganløse omegnen der endnu ikke er kørt på af pimser dette år.

25-27. August

Ugledige træf

Adam lægger hus og have til Ugledige træf. Planen lyder på ankomst fredag for dem der vil til aftensmad og stille hygge hvor menuen står på pølser, brød og øl. Lørdag middag er der køretur til et MC museum. Lørdag aften vil der være masser af store gode bøffer på grillen og naturligvis øl igen. Søndag eftermiddag eller måske først aften (afhængig af lørdagens aktivitet) er det tid til at køre hjem. Der er morgenmad både lørdag og søndag.

Husk at tilmeld dig til arrangementet her: http://pimsetur.flof.dk

Mandag

11. September

Kl. 17.00

Bakkelukning

Bakken lukker og PMC er naturligvis med. Vi mødes ved S-huset kl. 16.45 og kører mod Nørrebrogade præcis kl. 17.00. Kommer man for sent, må man selv køre ind til Nørrebro og møde os. På Nørrebro nyder vi et par shawarmaer med chili og kigge på de mange motorcykler. Kl. 19.00 starter optoget og vi kører med hele vejen ud til Bakken, hvor vi sætter os ind på Madam Blå og får et par æbleskiver og varm chokolade. Bagefter tager vi en tur i radiobilerne for dem der har lyst.

Søndag

24. September

Kl. 11.30 ved S-huset eller kl 12.00 ved Tøjhusmuseet.

Søndagstur

PMC drager til KBH og ser hvordan folk har slået hinanden ihjel i tidligere tider. Christian IV startede en samling våben og andet helt tilbage i 1600 tallet og den er der blevet bygget videre på helt op til den moderne tid. Der er alt fra våben til forsvarsmekanismer etc. Indgangen koster 40kr for voksne eller 20kr for studerende.

Fredag

29. September

Kl. 11-15

S-hus Åbent

S-huset holder åbne døre for at PF-klubberne kan vise deres værd. PMC er naturligvis med for at vise flaget og indgyde respekt. Kom og vær med til at holde skansen!

Mandag

9. Oktober

Kl. 18.00

Mandagstur

Vi kører med retning mod Helsingør og finder en masse fede veje. Solen er lidt imod os på denne tid af året, så bemærk at vi kører kl. 18.00 sharp. Kom i god tid, og mød op med fuld tank og godt humør til en af årets sidste ture.

Søndag

22. Oktober

Kl. 11.00

PMC tager i ZOO og kigger på dyr

Sæsonen lakker mod enden, så vi tager et stille tur til Frederiksberg og kigger på dyrene i ZOO. Indgangen koster 100 kr.

http://www.zoo.dk

Mandag

13. November

Kl. 18.00

Vinterafslutning

På årets sidste mc-tur køres der af nogle omveje til Storkereden hvor der vil være mulighed for at få lidt mad. Man skulle spise rigtig godt, og der serveres kun trucker-mad, men mon ikke vi også godt må nyde lidt.

www.storkereden.com

Søndag

26. November

Kl. 11.00

Oprydningsdag i PMC

Der skal ryddes op i klubben, og bestyrelsen forventer at se lige så mange som der kom anden gang der blev holdt oprydningsdag sidste år. Klubben giver kage og sodavand til de fremmødte.

Mandag

11. December

Kl. 18.00

Juleafslutning

Som altid holder PMC juleafslutning med masser af gløgg og æbleskiver. Kom ned i klubben og få varmen med lidt gløgg, og fortæl (eller lyt til) røverhistorier fra de varme lande.

Fredag

15. December

Kl. 18.00

Long Way Round med Ewan McGregor

En rejsebeskrivelse af Evan McGregor (Obi Wan Kenobi) og en kammerat der kører på MC fra London til New York over Asien på GS 1150’ere.

 

Imdb link http://www.imdb.com/title/tt0403778/

 

Vi ser film hos Hygge Johnny, Birkedommervej 20, 1.th. i NordVest. Klubben giver øl og chips.

Vi starter filmen kl. 18.30 sharp!, da der er minimum 3 timers spilletid